kerkdienst.jpg

Vaak gestelde vragen

Wat is Intranet?

 

info 48Intranet is een afgeschermd gedeelte van deze website met informatie over onze gemeente en de leden. Dat is informatie bestemd alleen voor onze leden en daarom niet toegankelijk als u geen lid bent van onze kerk De Voorhof.

Bent u wel lid dan kunt u inloggen via het menu "Intranet".

Tip: Hebt u problemen met het inloggen lees dan de tips die u hieronder kunt lezen door op betreffende vraag te klikken.

Hoe kan ik inloggen?

 

U logt op het Intranet in via het menu "Intranet:  rechts boven.

Rechts onder het kopje "Inloggen Intranet" ziet u twee invulvelden. Hier vult u uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op "Inloggen".

Tip!
Als u "Onthoud mij" aanvinkt dan herkend uw computer de volgende keer deze website en vult automatisch uw inlog gegevens in. Dit is een volkomen veilige manier om uw gegevens te bewaren en het inloggen op deze website eenvoudiger en sneller te maken.
U moet dit niet aanvinken als u inlogt op een computer van een ander.

 

Hoe kan ik inloggegevens aanvragen?

Om deze pagina's te bekijken moet u beschikken over een gebruikersnaam en wachtwoord. Bent u lid van de Gereformeerde Kerk vrijgemaakt van Apeldoorn-Zuid en hebt u nog geen gebruikersnaam, dan kunt u die aanvragen bij het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ik weet mijn gebruikersnaam niet meer!

 

Het kan gebeuren dat u uw Gebruikersnaam niet meer weet. Geen nood u kunt deze direct weer opvragen via de link "Gebruikersnaam vergeten". Die link ziet u als u op Intranet klikt (rechts boven).

Belangrijk is dat u het juiste mailadres invult wat bij de kerk bekent is en die ook voor Intranet gebruikt wordt. Nadat u op de link "Gebruikersnaam vergeten" hebt geklikt en u mailadres hebt ingevuld in het scherm wat u dan ziet, klikt u vervolgens op de knop "Verstuur". Binnen enkele seconden krijgt u een mail met daarin genoemd uw Gebruikersnaam.

Een zelfde procedure is er als u uw Wachtwoord niet meer weet.

Lukt dat niet, neem dan contact op met het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ik ben mijn wachtwoord kwijt!

 

Het kan gebeuren dat u uw wachtwoord niet meer weet. Geen nood u kunt deze direct weer opvragen via het menu "Intranet" (rechts boven).

Belangrijk is dat u het juiste mailadres invult wat bij de kerk bekent is en die ook voor Intranet gebruikt wordt. Nadat u op de link "Wachtwoord vergeten" hebt geklikt en u mailadres hebt ingevuld in het scherm wat u dan ziet, klikt u vervolgens op de knop "Verstuur". Binnen enkele seconden krijgt u een mail met daarin genoemd het wachtwoord.

Een zelfde procedure is er als u uw gebruikersnaam niet meer weet.

Lukt dat niet, neem dan contact op met het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

God bestaat echt hoor!
Ik heb hem vanochtend nog gesproken!