Actief kerk zijn!

Ook op het Internet

Met deze website willen wij graag meer zijn dan alleen een informatiebron over onze kerk. Wij vinden dat geloven "christen zijn" niet iets is wat je passief doet maar waar je actief mee bezig bent. Je leven lang wil God voor ons zorgen en dat is iets groots waar wij niet over uit raken praten. Dat delen wij graag en maar willen ook altijd graag met u in contact komen. Vandaar een website met veel mogelijkheden en functies.


Liturgisch Bloemschikken

Liturgisch Bloemschikken

In onze kerk staat regelmatig een "liturgisch of symbolisch bloemstuk". Van de meeste bloemschikkingen zijn foto's gemaakt soms met aanvullende teksten.

Lees meer


Bijbelgetrouwe kleurplaten

Bijbelgetrouwe kleurplaten

Een grote verscheidenheid aan kleur- en knutselplaten die u vriblijvend kunt gebruiken bij Bijbel onderwijs in de kerk, de school, de club of gewoon bij u thuis.

Lees meer


E-kaart versturen

E-kaart versturen

Leuk om eens een bijzondere digitale kaart te sturen naar familie en/of kennissen. Kaarten zijn ingedeeld in thema's en voorzien van Bijbelse teksten.

Lees meer


Naslag

Naslag

Als het om de kerk gaat. Of als het om geloven, God, de schepping of de Bijbel gaat. Of als het om christen zijn gaat dan zitten de mensen vaak vol met vragen. Wij willen u hier een klein beetje op weg helpen.

Lees meer


Downloads

Downloads

We delen graag dat wat wij bedenken en maken.

Lees meer

God bestaat echt hoor!
Ik heb hem vanochtend nog gesproken!