avondmaalstel.jpg

Hemel en hel wat is dat precies?

De Hel is zeker geen prettige plek om te zijn. Het lijkt misschien wel op een plek waar je constant het gevoel hebt dat je iemand mist. Zo'n onbestemd vervelend gevoel wanneer iemand het heeft uitgemaakt met je of wanneer iemand bij je is weggegaan. Een soort gemis dus, een leegte. Want God is er niet meer bij!
Je blijft dan alleen nog maar met jezelf over. Je bent als het ware met jezelf opgescheept en je hebt verder niemand anders meer. In de hel ben je op en top je eigen god!

De hemel is een plek waar God is. In de hemel leef je in de buurt van God, je bent 1 van Zijn kinderen. Je bent niet alleen! Je zal leven in een nieuwe wereld zonder ellende, pijn en verdriet. Een wereld zoals God het bedoeld heeft, zoals Zijn plan was met het paradijs toen Hij de aarde schiep. Wat kapot gemaakt is door mensen, omdat ze net zo wilden worden als God.
Maar God zelf zal het herstellen en een nieuwe hemel en een nieuwe aarde maken voor iedereen die Hem aanneemt als God en doet wat Hij wil. Voor andere mensen die zelf god willen zijn is hier geen plaats. Aan jou de keus!

  • Aantal keren gelezen:: 2203

Geef het door en vertel het verder:

Er is iemand die je hart kent en alles wat er zich afspeelt. En toch houdt Hij van jou.