KerkTV

Kijk live mee tijdens de kerkdienst

Live meekijken

Live meekijken

Kerkdiensten

In de regel houden wij onze kerkdiensten 's ochtends om 09.30 uur en 's middags om 17.00 uur. Meer informatie daarover vindt u in de agenda. Hier kunt u zien welke predikanten er in deze diensten voorgaan. Ook staan hier de tijden van de kerkdiensten die worden gehouden op de feestdagen en andere bijzondere diensten.

Archief

Eerdere kerkdiensten terugkijken.

Opnames terugkijken

Opnames terugkijken

Liturgie en formulieren

Tijdens onze kerkdiensten wordt de hele liturgie inclusief alle teksten op de beamer weergegeven. Met KerkTV kunt u deze thuis op uw computer volgen.
Wanneer de liturgie van de kerkdienst bekend is wordt deze gepubliceerd via de agenda. Klik op de gewenste datum en vervolgens op de kerkdienst.

Privacyverklaring uitzenden en opnames kerkdiensten

Gemeenteleden die niet bij de kerkdiensten aanwezig (kunnen) zijn, bieden wij de mogelijkheid om via kerk-tv de kerkdienst te volgen. Bij het maken van de opname proberen wij een zorgvuldig evenwicht te vinden tussen de privacy van de bezoekers van de kerkdienst en de betrokkenheid van de kijker bij de kerkdienst.

Lees meer: Privacyverklaring uitzenden en opname kerkdiensten

Vragen?

Hebt u vragen rondom KerkTV kijk dan eerst of deze al bij de "Veel gestelde vragen" staan. Zo niet neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op met het mediateam van De Voorhof.

Er is altijd wel iets om dankbaar voor te zijn.