Welkom in onze kerkdiensten!

Welkom in denVoorhof de kerk van GKV Apeldoorn-Zuid

In ons kerkgebouw "De Voorhof" houden wij iedere zondag twee diensten. De ochtenddienst begint om 9.30 en de middagdienst om 17.00 uur. Daarnaast houden wij kerkdiensten op de christelijk feestdagen en op biddag en dankdag. U bent altijd van harte welkom om één of meerdere kerkdiensten vrijblijvend mee te maken. Meer informatie over komende kerkdiensten vindt u in onze agenda.

Welkom

De kerk is ruim een half uur voor het begin van de kerkdienst open. In de hal staan leden van onze kerk klaar om u verder te helpen en u wegwijs te maken in ons kerkgebouw. U herkent ze aan een welkomsbadge.

De Voorhof

Ons kerkgebouw heet De Voorhof en is gelegen aan de rondweg van de wijk De Maten. Met het Openbaar Vervoer via de Stadsdienst gemakkelijk bereikbaar en naast ons kerkgebouw zijn ruim voldoende parkeerplaatsen.
Adres: Gijsbrechtgaarde 101, 7329 CA  Apeldoorn

Bijbel, liedboek?

In onze kerkdiensten worden alle te zingen liederen en Bijbelteksten worden via beamers weergegeven op twee grote schermen.

Hoe ziet een kerkdienst er bij ons uit?

U kunt dat natuurlijk het beste zelf mee komen maken. Klik hier om in het kort te zien hoe een kerkdienst er uit ziet.

Welke voorganger?

Vrijwel altijd gaat in iedere kerkdienst een predikant voor. Vaak is dat onze eigen predikant of een predikant uit de omgeving van Apeldoorn. In de agenda kunt u zien welke voorganger wij komende zondag hebben.

Een hoge drempel !

Wij kunnen goed voorstellen dat u niet zomaar als onbekende onze kerk binnen wilt komen. U kunt vooraf contact opnemen met onze predikant of eerst een dienst "live" meeluisteren via Internet. En uiteraard kunt u al veel over ons te weten komen als u deze website verder bekijkt.

Vragen?

Christen zijn, lid zijn van onze kerk, als gast aanwezig willen zijn of om welke reden ook, u kunt met vele vragen rondlopen. Wij willen u deze graag vrijblijvend beantwoorden. Neemt u daarom gerust contact met ons op.

Verdere kennismaking?

Met regelmaat start in onze kerk een Alpha Cursus. Een gratis cursus die bij uitstek geschikt is als kennismaking met het christelijk geloof. Klik hier voor meer informatie over deze cursus.

Evolutie?
Waarom moeilijk doen als het ook in zes dagen kan!