Predikanten

Predikanten GKV Apeldoorn

Vacant

Op dit moment is onze gemeente vacant. Dat betekent dat wij momenteel geen predikant hebben die direct aan ons is verbonden. Ds. H.R. van de Kamp van GKV Apeldoorn-Centrum neemt waar.

Ds. A.M. de Hullu

Op 24 november 2012 hebben wij afscheid genomen van Ds. A.M. de Hullu die ruim zeven jaar predikant is geweest in onze kerk. 
Ds. de Hullu is nu predikant in Ommen-Zuid.

 

 

 

Ds. J.A. Boersema (predikant in bijzondere dienst)

Ds. J.A. Boersema is predikant in bijzondere dienst

Ds. J.A. Boersema is vanaf 2004 werkzaam als predikant in bijzondere dienst bij deputaten Zending, Hulpverlening en Training (ZHT) van de Gereformeerde Kerken (vrijgemaakt) in Nederland. De kerk van Apeldoorn-Zuid is zijn thuiskerk. Sinds 2010 wonen Jan en Alie Boersema in Doesburg, waar Jan sinds 2005 ook hulpdiensten verricht.

Als missionair toerustingspredikant is hij uitgezonden naar kerken in Oost-Indonesie die genoemd worden GGRI-NTT (Gereja-gereja Reformasi di Indonesia, in de provincie NTT). De kerken bevinden zich op de eilanden Sumba, Savu en Timor. Het doel van zijn werk is de kerken te helpen bij de vervulling van hun evangelisatiewerk en in de gemeenteopbouw. Hij maakt vier reizen per jaar, in totaal ca 22 weken. Sinds 2011 is het zwaartepunt van het werk komen te liggen bij de theologische opleiding van de Sumbanese Kerken, die gevestigd is in Waingapu, de hoofdstad van het eiland. Ook geeft hij jaarlijks lessen aan de hogescholen SETIA in Jakarta en SALEM in Malang.

De perioden in Nederland worden gebruikt voor werkzaamheden ten behoeve van het werk in Indonesie, zoals voorbereiding van lessen, correctie, en correspondentie. Namens Litindo (uitgave theologische literatuur voor Indonesie) is hij o.a. betrokken bij de uitgave van een beknopte Gereformeerde dogmatiek.

Adres: Didamseweg 4F, 6983 BB  Doesburg
Telefoon: 0313-844041
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W
ebsite: www.janboersema.com 

Speel vandaag maar voor God. Hoe je dat kunt doen? Ga liefdevol met een ander om, want God is liefde.