bloemschikken.jpg

Website

Sinds het voorjaar van 2003 bestaat deze website over onze kerk. Internet is sindsdien een flexibele en algemeen toegankelijke informatiebron. In bijna iedere huiskamer zijn één of meerdere computers te vinden en is informatie opzoeken via Internet als vanzelfsprekend. Na eerst een vrij algemene site on-line te hebben, was deze toe aan een verregaande verbetering op zowel de inhoud als de techniek. Wanneer u al aardig bekend bent met onze website, en dus een geregeld bezoeker bent, zullen u die vele veranderingen opvallen. Nieuw is dat de inhoud steeds breder van opzet is en de website daardoor steeds verder groeit.

De techniek vraagt ook de nodige aandacht. Om die reden kijkt u inmiddels naar het viijfde ontwerp. De voortschrijdende techniek en de wens een website te houden die “bij de tijd is” en aansluit bij het algemeen Internetgebruik, maakt het dat met enige regelmaat de website aan een opfrisbeurt toe is. 

De website door de jaren heen:

Het doel van de site is tweeledig. Enerzijds als informatiebron binnen onze eigen kerk en de Gereformeerde Kerken in Nederland. Anderzijds is het bekend dat eenmaal op het web een site ook regelmatig wordt bekeken door geïnteresseerden uit heel Nederland en zelfs daarbuiten.
Daarom is deze site ook bedoeld om ons als kerk te profileren in de regio en daarbuiten en belangstellenden kennis te laten maken met de Gereformeerde Kerk.
Al met al zijn er genoeg doelen en bestemmingen om de site te laten bestaan en te onderhouden.

Een internetsite als deze is nooit af. Het is de bedoeling dat ook deze site steeds verder groeit en het meer en meer nut krijgt door vooral uw inbreng. De beheerders staan open voor uw suggesties en inbreng en zullen ervoor zorgen dat die op de site worden geplaatst. Reacties en ideeën zijn welkom en kunnen worden gestuurd naar de webmaster

Redactie

Nieuwe informatie en verzoeken tot plaatsing kunnen worden gedaan naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Druk en stress zijn als onkruid. Wied het uit met Gods liefde en vrede.