Light has a name! Kom jij ook?

Light has a name

Voor je het weet is het al zover: Kerst! Jezus, Licht van de wereld, kwam naar ons toe! Hét moment om een feest van Licht te organiseren en wel op vrijdagavond 17 december!

Kom je ook?

Dit feest wordt georganiseerd door onze kerk, samen met de Koningshof en de Tabernakelkerk, in samenwerking met vrouwenplatform www.wijzijnlume.nl en zangeres Eline Bakker (bekend van ‘Jezus Overwinnaar’)!
Deze avond maakt onderdeel uit van de Lume Benefiet Tour ‘Light has a name’. Want licht draagt een naam: God, Jezus en die van jou! Ontdek wat dit betekent tijdens deze sfeervolle avond uit met diepgang. Met prachtige muziek en aanbidding door Eline Bakker, persoonlijke bemoediging en meer! Zo ga je opgeladen en vol inspiratie op weg naar Kerstfeest van Licht! En omdat we ook letterlijk licht willen brengen waar het donker is... gaat de opbrengst van deze avond naar een prachtig goed doel!

Waar en wanneer

De avond vindt plaats in de Tabernakelkerk en start om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en duurt tot 22.30 uur (inclusief pauze; consumpties verkrijgbaar + shoppen voor het goede doel).

Kaarten bestellen

Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.wijzijnlume.nl/shop  en kosten 20 euro per stuk; hiervan is 10 euro een gift voor het goede doel; hulp voor kinderen die slachtoffer zijn van seksueel misbruik en uitbuiting (een project van Lume-vrouw Diordre op Sri Lanka).

Zien we jou op 17 december?

PS. Vind je het leuk om als vrijwilliger mee te werken aan deze avond?
We zoeken nog een paar mensen die op de dag zelf willen helpen.
Uiteraard mag je dan het concert gratis bijwonen! Interesse?
Stuur hiervoor een berichtje naar hagar- Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Afdrukken E-mailadres

Er bestaat geen groter geluk dan het kennen van Gods liefde en Zijn vergeving.