CMO-nieuws: High Tea in oktober 

highteaWat is het lang geleden dat we elkaar als groep gezien en gesproken hebben! Henriette en ik hebben het echt gemist, de gezelligheid met jullie allemaal tijdens de jaarlijkse maaltijd, het dagje uit. Wat een zegen dat we het weer voorzichtig op kunnen starten. Hierbij nodigen we jullie van harte uit voor een High Tea in de Koningshof op vrijdag 22 oktober a.s.

Op de kaart die we in juli hebben verstuurd, gaven we aan in september wat te willen organiseren maar september zit al zo vol met activiteiten dat we hebben besloten naar oktober te gaan. Jullie zijn om 15.00 uur van harte welkom in De Koningshof waar thee, koffie en allemaal lekkernijen klaar staan. We houden ons aan de geldende regels en zorgen ervoor dat er voldoende afstand in acht genomen kan worden. We hopen natuurlijk dat veel van jullie komen maar begrijpen het ook als het nog een brug te ver is.

De kosten voor de middag zijn €5,- per persoon. Laten je weten of je komt door een berichtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.?

Graag tot 22 oktober!

Hartelijke groet,

Henriette Aikema en Ineke Lijnema

Tags: cmo, high tea, ouderen

Afdrukken E-mailadres

Mik zo hoog mogelijk. Laat je geloof nergens door beperken.