8 LEVENSLESSEN voor het volgen van JEZUS

8 LEVENSLESSEN voor het volgen van JEZUS 

Naast onze eigen online kerkdienst komende zondag 21 februari wordt er ook een kerkdienst uitgezonden via www.beleefmee.nl. Dit artikel geeft meer informatie. 

In de veertigdagentijd staan we stil bij de weg van liefde die Jezus voor ons is gegaan. Een weg die Hem Zijn leven kostte. In de weg die Hij ons voorging, mogen wij Hem volgen. Als gelovigen hebben we een kist met verschillende gereedschappen tot onze beschikking. Die gereedschappen kunnen ons helpen om ons geloof te ondersteunen en te groeien. De komende weken staat tijdens iedere viering één stuk gereedschap, één praktische levensles centraal.

GA EROPUIT EN WEES TOT EEN ZEGEN – 28|2|21

‘Deel jouw geloof door hoopvolle woorden en onzelfzuchtige daden. Wees onbaatzuchtig in je geven en je dienen. Draag zo je steentje bij aan herstel en verzoening van wat gebroken is in deze wereld’.

Wees tot een zegen is de 2e van de 8 levenslessen van Jezus in de nieuwe serie van LPB media i.s.m. 40 dagen hier & nu. Samen staan we stil bij deze levenslessen om Jezus te volgen hier en nu.

“Het beeld dat mensen van christenen kunnen hebben, is dat het mensen zijn die, als ze hun geloof tonen, vooral óver het geloof praten. Met de bedoeling de ander over te halen ook te gaan geloven”, zegt voorganger Theodoor Meedendorp. “Als je de eerste brief van Petrus leest aan de christenen uit de eerste eeuw krijg je een radicaal ander beeld. De eerste christenen staan niet allereerst bekend om hun woorden, maar wel om daden van zelfopoffering.”

De dienst begint om 10.30 uur en is te volgen via Beleefmee.nl, de Facebookpagina van Beleefmee.nl en het YouTubekanaal LPB media.

.be

Meer informatie over deze serie

Afdrukken E-mailadres

Er is iemand die je hart kent en alles wat er zich afspeelt. En toch houdt Hij van jou.