Afspraken en maatregelen voor kerkdiensten in De Voorhof in coronatijd

zitplaatsen reserveren De Voorhof

Samen kerk zijn in deze coronatijd werkt even anders. In verband met de maatregelen die zijn getroffen tegen het virus zijn er ook in onze kerk afspraken gemaakt. Afspraken waarmee wij de landelijke richtlijnen volgen van het RIVM en van ons GKV Kerkverband.

Kerkdiensten

Per dienst mogen er maximaal 30 personen aanwezig zijn in De Voorhof. Omdat goed te kunnen regelen kunnen leden van De Voorhof via Intranet online reserveren via de agenda. Alleen als u bent ingelogd in Intranet met uw inloggegevens is deze module actief en kunt u een reservering maken. U kunt zien hoeveel zitplaatsen er beschikbaar zijn. Zijn alle 30 zitplaatsen gereserveerd dat geeft de website dat automatisch aan en kunnen er geen reserveringen meer worden gemaakt.

Ochtendienst

Voor iedere ochtenddienst wordt voorrang gegeven per wijk. In het Kerkblad en in de agenda kunt u zien welke wijk als eerste mag en kan reserveren. Vanaf vrijdag mogen ook leden uit de andere wijken reserveren.

Middagdiensten

Samen met onze zusterkerk De Koningshof uit het Centrum worden ’s middags kerkdiensten belegd. De ene zondag in De Koningshof en de andere zondag in onze kerk. In de agenda kunt u zien in welke kerk de middagdienst wordt gehouden. U kunt net als voor de ochtenddienst een zitplaats reserveren. Voor deze diensten zijn voor iedere kerk 15 zitplaatsen beschikbaar. Reserveer daarom op tijd.

Gasten

Voor alle kerkdiensten geldt dat ook gasten welkom zijn zolang er zitplaatsen beschikbaar zijn. U kunt daarvoor een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met 06-15386692.

Privacy

Bij iedere reservering worden enkele gegevens van u gevraagd die enkel en alleen gebruikt worden bij een mogelijk contactonderzoek.

Coaches

Bij bezoek aan De Voorhof treft u in de hal een coronacoach aan. Zij begeleiden u naar de kerkzaal en wijzen u een plaats aan. Volgt u daarvoor al hun aanwijzingen alsmede de overige zichtbare aanwijzingen in De Voorhof.

Annuleren

Bent u onvoorzien niet in de gelegenheid te komen en hebt u een reservering gemaakt! Dan kunt u die annuleren door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Online diensten

Alle kerkdiensten vanuit onze kerk zijn online te volgen en nadien terug te zien. Ook de diensten van De Koningshof zijn online te volgen voor leden van onze kerk via ons Intranet.

Dit artikel wordt direct bijgewerkt zodar afspraken en richtlijnen veranderen.

Afdrukken E-mailadres

Er is iemand die je hart kent en alles wat er zich afspeelt. En toch houdt Hij van jou.