Themazondag 13 oktober 'Zoek eerst het Koninkrijk van God'

Beste gemeenteleden, broers en zussen,

Zoals u wellicht al heeft gezien op de beamer in de kerk, zal het jaarthema van dit seizoen zijn: ‘Zoek eerst het koninkrijk van God’. We hopen hier op enkele themazondagen bij stil te staan. Op D.V. 13 oktober is deel 1, waarin we het thema vanuit het oude testament zullen bekijken. Deze zondag willen we extra feestelijk maken door vóór de dienst koffie te drinken, vanaf 9.30uur. Om 10.00uur begint dan de dienst, en na de dienst, en een snelle kop koffie is er een gevarieerd programma voor jong en oud.

Praten over de preek aan de hand van vragen/stellingen Samen zingen tot eer van onze Heer, met muzikale begeleiding Spelletjes doen Knutselen in de crèche. Dit kan van jong tot oud, denk aan kleuren voor volwassenen. Bij hele jonge kinderen graag onder begeleiding laten knutselen

Rond 12.15 willen we met elkaar de maaltijd delen. Hiervoor is het fijn als je eten meebrengt voor het aantal personen waarmee je zelf komt. Dat kan dus van alles zijn, boterhammen, bolletjes, salade, wraps, fruit, het maakt niet uit. Er is genoeg servies en bestek in de kerk, dus dat hoeft niet mee.

We hopen op een mooie dag, waarop we als broers en zussen zullen genieten van al het goede dat God ons geeft.

Met liefdevolle groet,

Wendy en Marnix Hoogerduijn
Annette Houtman
Nelleke Verkade
Harriët Noppers
Marlies van der Laan

Afdrukken E-mailadres

Er is altijd wel iets om dankbaar voor te zijn.