CMO High Tea op vrijdagmiddag 25 oktober

High Tea 2

Beste broeders en zusters,

De agenda begint zich al weer aardig te vullen met allerlei kerkelijke activiteiten. Hoog tijd dat Henriette en ik ons bij u melden met de activiteiten die we vanuit de CMO voor u op de planning hebben staan. Voor broeders en zusters die nog niet zo lang lid van onze gemeente zijn en nu denken: hè, CMO, wat is dat? CMO staat voor ContactMiddag Ouderen. Henriette Aikema en Ineke Lijnema organiseren een aantal keer per jaar een activiteit voor de ouderen in onze gemeente.  

We starten gelijk goed met een High Tea op D.V. vrijdag 25 oktober a.s. U bent om 15.00 uur van harte welkom in de Koningshof. We doen ons best om het buffet weer vol te krijgen met allerlei zoete en hartige lekkernijen.

Terwijl u daarvan geniet, vertellen Luuk en Sieny Pierik over hun reis naar Kenia. Van 2003 tot 2009 hebben ze daar voor Verre Naasten als vrijwilligers gewerkt; tien jaar later hebben ze de mensen bezocht met wie ze destijds hebben samengewerkt. Hun bezoeken stonden in het teken van 'Big and small problems - tomorrow it will be better'. De problemen in die tijd waren groot en talrijk. Van de Keniaanse broeders en zusters hebben Luuk en Sieny geleerd dat in moeilijke omstandigheden God zorgt - op Hem kun je vertrouwen. Daar maken ze ons graag deelgenoot van. Ze doen ook verslag van hun bezoek aan Zanzibar, het slaveneiland van Afrika.  

De presentatie is in april dit jaar ook vertoond op een catechisatie-avond voor jong en oud met als accent 'Slavery today'. Misschien kent u de presentatie al. Maar dat lijkt ons een 'small problem'. De High Tea en de gezelligheid trekken u vast over de streep om toch te komen!

Bent u er 25 oktober bij, wilt u ons dat dan melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dan nog even de andere data voor dit seizoen:

- vrijdag 31 januari 2020: maaltijd
- vrijdag 27 maart 2020: presentatie 'op de fiets naar Rome'
- vrijdag 15 mei 2020: dagje uit

Graag tot ziens op 25 oktober!

Hartelijke groet,
Henriette Aikema en Ineke Lijnema

Tags: cmo

Afdrukken E-mailadres

Het is beter om een klein werkje goed te doen dan een grote klus half.