Veertig dagen tijd: Hier & Nu

40 dagentijd

De veertigdagentijd is voor velen een periode van verstillen, verminderen, verwonderen en vernieuwen. Een periode die je stil zet bij het leven, sterven en de opstanding van Jezus ruim 2000 jaar geleden. Een periode die je uitdaagt om in jouw leven en op jouw plek daar iets mee te doen. Wij willen je daarbij helpen met 40 dagen hier en nu.

Wanneer je je aanmeldt, ontvang je tijdens de veertigdagentijd dagelijks een e-mail of whatsappbericht. De inhoud is afwisselend en kan bestaan uit een overdenking, een bijbeltekst, een verdiepingsvraag, een lied of een kort gebed. Regelmatig maken we het concreet voor hier en nu met een praktische suggestie of een leuke uitdaging. Na 40 dagen stoppen de mails en appjes vanzelf. De audio-bestanden worden ook geplaatst op 40dagenhierennu.nl. Lees je liever van papier? Dan kun je de teksten wekelijks downloaden als pdf.

Aanmelden via Opkijken.nl

40 dagen hier en nu is een initiatief van Opkijken.nl, het Diaconaal Steunpunt en het Missionair Steunpunt in samenwerking met verschillende auteurs.
Meer informatie vind je op www.40dagenhierennu.nl 

Afdrukken E-mailadres

Er bestaat geen groter geluk dan het kennen van Gods liefde en Zijn vergeving.