7 maart2019. Alpha: Ontmoeten en ontdekken, vragen.

Alpha

 

 

 

 

 

 

Alpha is ontmoeten en ontdekken. Dit voorjaar start er een Alpha die met name bedoeld is voor kerkleden, die een frisse start willen maken: voor gasten en nieuwe kerkleden is het een goede manier om mensen te leren kennen; voor mensen die zondags weinig in de kerk komen is het een goede gelegenheid om 10 weken met je geloof en vragen aan de slag te gaan; voor mensen die een moeilijke periode achter de rug hebben is het fijn om samen te ontdekken wat God je te zeggen heeft. 

Proeven of het iets voor je is? Dat kan vrijblijvend op de kennismakingsavond op 7 maart in de Tabernakelkerk. We beginnen om 19.00 uur met een maaltijd. Tien avonden samen eten en praten over de basis van jouw geloof en wat je daarin bezighoudt. Of je nu vast gelooft of twijfelt, nieuw lid bent of al lang, vaak naar de kerk gaat of nooit, iedereen is welkom op Alpha. Ieder komt met zijn eigen vragen, verhalen en ideeën. Daar is alle ruimte voor.

Meer info en opgave: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel.06-25186376

https://youtu.be/EFnAsbA3WD4

Afdrukken E-mailadres

Er is altijd wel iets om dankbaar voor te zijn.