CMO-nieuws High Tea op 16 november

High Tea 2Beste broeders en zusters,

Op DV vrijdag 16 november a.s. bent u van harte welkom op de jaarlijkse High Tea in ‘de Koningshof’. Om 15.00 uur staan de thee en koffie klaar en kunt u genieten van allerlei lekkernijen.

De afgelopen 2 jaar stond er naast de hapjes ook een spreker op het programma maar dat is deze keer niet het geval. Volop tijd om met elkaar te kletsen .. en misschien draait er wel een leuke film op de achtergrond van documentairemaker J.R. te A.

De kosten voor de middag zijn € 5,- per persoon. Daarmee sparen we tegelijk voor het dagje uit. En nu we het daar toch over hebben, de Happybus is gereserveerd voor vrijdag 17 mei 2019. Het duurt nog even maar het kan niet vroeg genoeg in uw agenda staan. We staan open voor alle suggesties waar de reis dit keer heen moet gaan; tijdens de maaltijd op 25 januari 2019 hoort u dan de definitieve bestemming.

We hopen veel van u weer te zien en te spreken. Stuurt u een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als u van plan bent te komen?

Graag tot 16 november!

Hartelijke groet,
Henriette Aikema, Deli Huisman en Ineke Lijnema

Afdrukken E-mailadres

Wat je weggeeft kun je niet meer verliezen.