Ontmoetingsdagen Dit Koningskind

LogoDitKoningskind

 

 

 

Uitnodiging Ontmoetingsdag volwassen brussen: Levenslang loyaal!?

 

Een brus is een broer of zus van iemand met een beperking.

Hoe is jouw leven gevormd door het hebben van een broer of zus met een beperking? Wat voor impact heeft dit op jouw dagelijks leven? Beïnvloedt het bijvoorbeeld de relatie met je ouders, partner of kinderen? Welke gevoelens spelen hier een rol bij? Heb je zelf een goed vangnet om op terug te vallen? Maak je je zorgen over de toekomst? Zomaar een aantal vragen waar veel volwassen brussen mee te maken hebben.

Herken je je hierin en wil je andere brussen ontmoeten, om je ervaringen te delen? Begin 2018 organiseert Dit Koningskind drie Brussendagen in Amersfoort, Assen en Gouda, begeleid door onze regioconsulenten. Je bent van harte welkom. Voor wie : volwassen broers en zussen van iemand met een (lichamelijke, verstandelijke, sociale, zintuiglijke) beperking

Datum en plaats
3 februari in Amersfoort
17 februari in Assen
17 maart in Gouda

Tijd
10.30 – 14.30 uur

Aanmelden : www.ditkoningskind.nl: Agenda

Meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 030-2363788.

 

Afdrukken E-mailadres

Als je door iemand te kort bent gedaan, zet het hem dan betaald door hem te vergeven. Dat is iets wat niet snel vergeten zal worden.