CMO Maaltijd op 26 januari

Beste broeders en zusters,

CMO 26 01 2018De jaarlijkse maaltijd staat (bijna) weer voor de deur. Komt u gezellig mee-eten op DV vrijdag 26 januari 2018? U bent vanaf 16.30 uur van harte welkom in ‘De Koningshof’ voor een aperitiefje. Om 17.00 uur staat het eten voor u klaar en gaan we aan tafel. Het thema dit jaar is Italiaans – na al die jaren raken we door de thema’s heen en gaan we maar op herhaling.

De kosten voor de maaltijd zijn € 7,50 per persoon. U kunt zich tot a.s. woensdag aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De collecte die op 27 oktober jl. is gehouden voor De Verre Naasten heeft trouwens €115,- opgeleverd. Nogmaals hartelijk dank namens Evert van Loenen en Henk Bakker!

Als u toch de datum van de maaltijd in uw agenda zet, noteert u dan ook alvast de datum voor het dagje uit op DV vrijdag 25 mei 2018? Tijdens de maaltijd hopen we u meer te kunnen vertellen over waar de Happybus ons in 2018 brengt.

En dan komt er ook nog een gezamenlijke kerkenmiddag met de CGK en NGK tussendoor. Wij mogen ‘m dit jaar weer organiseren. U hoort nog wanneer de middag is, waarschijnlijk begin maart.

We wensen u gezegende feestdagen toe!

Hartelijke groet,
Deli, Henriette, Ineke en Rianne

Afdrukken E-mailadres

Beleefd zijn kost niets, maar het is wel onbetaalbaar.