Nieuwe zomerserie van Opkijken - overdenkingen voor op vakantie

Zomerserie van Opkijken.nl

Met Esther voor je tent

Voor je tent, in je hangmat, waar dan ook: drie keer per week een overdenking met een filmpje. Handig toch? Omdat de zomerserie van Opkijken vorige zomer een succes bleek, biedt Opkijken een nieuwe serie aan om je stille tijd eens anders in te vullen deze zomer! Het onderwerp van dit jaar is.... Ester!

Filmpjes en puzzels

Wat nieuw is in deze zomerserie, is dat we niet alleen maar filmpjes meegeven, maar ook puzzels voor kinderen. Zo kan er bijvoorbeeld tijdens een gezinsvakantie gezamenlijk over het verhaal van Ester nagedacht worden. Ook Anne Lies de Kievit denkt mee over Ester. Zij schrijft tijdens deze serie gedichten die passen bij het thema.

Meld je aan

Meld je aan voor de zomerserie nieuwsbrief, zodat je alle overdenkingen in je mailbox ontvangt. Je kunt ons ook volgen op Facebook, dan verschijnt de zomerserie op je tijdlijn.

Zie voor meer info Opkijken >>>

Afdrukken E-mailadres

In iets anders geloven dan jezelf vereist een zekere moed. Toch kunnen de mensen die vertrouwen op God je vertellen dat je juist door op Hem te bouwen meer moed en vrede in je hart zult vinden.