CMO-uitje naar de Biesbosch

Op D.V. woensdag 17 mei a.s. staat het dagje uit naar het Biesbosch Museumeiland in Werkendam gepland. Het loopt storm met de aanmeldingen, we gaan met 45 broeders en zusters op stap. Het reisje is daarmee volgeboekt.
U wordt om 8.25 uur verwacht bij 'De Koningshof'. Cobie van 't Hoenderdaal maakt iets lekkers klaar voor onderweg, het feest begint dus al in de Happybus. We hopen tegen half 11 te arriveren bij het Biesbosch Museumeiland. Na ontvangst met koffie/thee en gebak kunt u het museumeiland bekijken. Vervolgens staat om half 1 de lunch voor u klaar. Om 2 uur stappen we in een fluisterboot voor een vaartocht. Na de vaartocht is er gelegenheid het museum te bekijken en te borrelen. Om uiterlijk om 6 uur arriveren we weer in Apeldoorn.

De kosten zijn € 37,50 per persoon. U kunt zoals gewoonlijk in de bus betalen, Henriette komt bij u langs. We hopen natuurlijk dat iedereen die zich heeft aangemeld meegaat. Lukt het nou niet, dan horen we het graag uiterlijk zondag 14 mei. Hebt u zich niet aangemeld maar wilt u graag op de wachtlijst, laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij zien er naar uit, we hopen u ook!

Hartelijke groet,
Henriette en Ineke

Afdrukken E-mail

Er is iemand die je hart kent en alles wat er zich afspeelt. En toch houdt Hij van jou.