De nieuwe redactie voor onze website is van start gegaan

Redactie GKV De Voorhof Apeldoorn Zuid

Onze kerk is 24 uur per dag open. Zeven dagen per week kunt u direct veel informatie opvragen en vragen stellen aan onze gemeente. Via onze website willen wij graag een open en bereikbare kerk zijn.
Dat vraagt om een gemakkelijk toegankelijke en vindbare website. En een website die actueel is en de juiste informatie

Redactie

Sinds deze maand zijn er een aantal leden via een redactie verbonden aan de website en zijn aan het werk gegaan. Met elkaar is afgesproken dat zij gaan werken aan:

Doelen

Actueel houden van de website. Zowel het publieke gedeelte als het Intranet wat alleen beschikbaar is voor leden van De Voorhof
Actief en productief zijn in het binnenhalen van nieuwe informatie met als doel informatie te delen en te laten zien dat De Voorhof een actieve en open kerk is. Zij gaan actief gemeenteleden benaderen voor informatie en kijken wat ook buiten De Voorhof nieuwswaarde heeft om op onze website te vermelden.
Ontwikkelen van nieuwe functies voor de publieke kant en voor het Intranet zoals de ledenlijst, digitaal declaratieformulier, nieuwsbrief etc.
Actief de samenwerking zoeken met de redacties van andere kerken in Apeldoorn

Bereikbaarheid

De redactie is bereikbaar via een mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Op dit adres kunt u uw vragen kwijt over de website en verzoeken tot plaatsing van nieuwe informatie sturen.

Afdrukken E-mail

Als je door iemand te kort bent gedaan, zet het hem dan betaald door hem te vergeven. Dat is iets wat niet snel vergeten zal worden.