Uitvoering "Zie het kruis" van His Voice komt naar De Voorhof op 9 april

zie het kruis de voorhof apeldoorn

Zondagmiddag 9 april brengt Gospelkoor His Voice uit Beekbergen onder leiding van Gerton Woudt weer het indrukwekkende verhaal van Passie en Pasen ten gehore in onze kerk.

Deze boeiende en muzikale uitvoering wordt afgewisseld met koorzang, samenzang, solozang en muziek. Het geheel wordt ondersteund door een presentatie op de beamer die het verhaal ondersteunt.

Beleef het hele Paasverhaal al zingend en luisterend

Het Paasverhaal is een oud verhaal uit de Bijbel maar in Zie Het Kruis zien we dat het nog steeds springlevend is. Ze zingen liederen als ‘Het laatste avondmaal’, ‘Lenten Meditation’ en ‘Ben ik het Heer?’ In deze liederen wordt duidelijk dat de indrukwekkende boodschap ook voor vandaag de dag nog geldt.

Zie het kruis

De titel Zie Het Kruis komt ook daadwerkelijk van het lied Zie Het Kruis (vertaling van: ‘The power of the cross’ van Keith Getty & Stuart Townend). Dit lied raakt de kern van het evangelie.

Meer informatie >>>

Via Dolorosa

Om u alvast in de stemming te krijgen hoort u hier het lied Via Dolorosa uitgevoerd door Sela. Ook dit lied wordt tijdens Zie het Kruis op een prachtige wijze vertolkt door His Voice..

Afdrukken E-mail

Het is beter om een klein werkje goed te doen dan een grote klus half.