GKV Apeldoorn-Centrum zoekt een jeugdwerker voor 12 uur/week (betaald)

De taakgroep Jeugd van GKV Apeldoorn-Centrum, houden we ons bezig met de voortgang van alle mooie clubs en de organisatie erom heen. Daarnaast zijn we ook steeds bezig om mee te bewegen met de tijd waarin jongeren leven. Ook blijven we op zoek naar impulsen die ons werk binnen het jeugdwerk kan versterken. Het werven van steeds weer nieuwe leiders en leidster voor de verschillende clubs. Het in contact blijven met jongeren en de leiding. Het verzorgen van toerustingsavonden en activiteiten.

Om de continuïteit en de kwaliteit te waarborgen zijn we nu op zoek naar expertise van buitenaf voor minimale periode van één jaar. We zijn rijk gezegend dat onze gemeente is uitgegroeid tot bijna 500 leden waarvan 188 leden onder de 25 jaar. Onze gemeente heeft 90 gemotiveerde vrijwilligers werkzaam in het jeugdwerk. Om ons als taakgroep blijvend te vernieuwen willen we investeren in meer kennis, kwaliteit en kunde.

We zijn verheugd u te kunnen meedelen dat we groen licht hebben gekregen van de kerkenraad om een betaald jeugdwerker, aan te stellen die ons gaat ondersteunen met bovengenoemde taken.

Hieronder ziet u meer informatie over het profiel van de betaalde jeugdwerker voor 12 uur per week en de gestelde vacature. Als u op basis van deze informatie iemand kent en daarvoor geschikt/beschikbaar acht laat het ons dan weten.

Naar vacature -->

Afdrukken E-mail

In iets anders geloven dan jezelf vereist een zekere moed. Toch kunnen de mensen die vertrouwen op God je vertellen dat je juist door op Hem te bouwen meer moed en vrede in je hart zult vinden.