Evangelisatie

Evangelisatie Apeldoorn

Veel mensen in onze maatschappij oriënteren zich op wat er op religieus of spiritueel gebied wordt aangeboden. Soms uit nieuwsgierigheid, soms omdat men geconfronteerd wordt met moeilijke perioden in het leven.

Wat de reden ook is, u kunt zich op zo’n moment afvragen wat het christelijk geloof precies inhoudt. En wat het precies voor u kan betekenen.

Daarover willen we graag met u van gedachten wisselen in een persoonlijk gesprek. Daarbij is het niet ons doel u te ‘bekeren’. Dat kunnen wij ook niet. Wel willen we graag uitleggen wat we precies geloven, en waarom dat zo waardevol is in ons leven. En ook willen we graag ingaan op alle vragen die u misschien heeft over het christelijk geloof.

Hebt u interesse in een gesprek van mens tot mens of wilt u daar meer informatie over? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
 
In onze kerk worden vaak in samenwerking met de andere kerken in Apeldoorn tal van activiteiten georganiseerd om mensen zoals u in contact te brengen met elkaar en om kennis te maken met de kerk en de bijbel:

Geloven! Is dat wat voor mij?

'ResponsiveMedia' plugin by Geoff Hayward.

Kom er eens over praten

Hebt u interesse in een gesprek van mens tot mens of wilt u daar meer informatie over? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. 
Natuurlijk kunt u eerst verder rondkijken op onze website.

Soms moet je in goed vertrouwen een stap in de juiste richting zetten en dan zal God je tegemoet komen. Hij zal doen wat jij niet kunt.