Bijbelstudievereniging "Filologos"

Bijbelstudievereniging Filologos Apeldoorn

Wij zijn een Bijbelstudievereniging voor iedereen die bewust kiest voor een ochtendvereniging. Toegankelijk voor iedereen in de gemeente, voor mannen en vrouwen, jong of oud.De praktijk op dit moment is dat er alleen vrouwen lid zijn. In het verleden kenden we wel mannen als leden en ook moeders met kleine kinderen voor wie wij dan oppas regelden.

We vergaderen eens in de 14 dagen op donderdagmorgen bij één van de leden thuis, vanaf 9.15 uur. We zijn samen verantwoordelijk voor de vereniging, hebben het er gezellig, leren veel en gaan steeds verrijkt naar huis.

Aan het eind van het vergaderseizoen gaan we meestal ter afsluiting samen ergens eten of iets dergelijks. Het verenigingswerk stemt tot tevredenheid en geeft veel verbondenheid.Wie en wat je ook bent, als je zin hebt mee te doen, kom dan eens praten en overleggen over deelname.

Contactpersoon Teunie Maan-Veen, 055-534 27 09, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeesteresse  Anja Brokelman-Kooistra, 055-534 74 04

In iets anders geloven dan jezelf vereist een zekere moed. Toch kunnen de mensen die vertrouwen op God je vertellen dat je juist door op Hem te bouwen meer moed en vrede in je hart zult vinden.