CMO Maaltijd

Overige activiteiten
Datum: vrijdag 25 januari 16:30 - 20:00

Locatie: De Koningshof

Oosters etenBeste broeders en zusters,

Allereerst de beste wensen voor 2019. Met hopelijk veel gezelligheid samen. Laten we daar direct maar mee beginnen. U bent op DV vrijdag 25 januari a.s. van harte welkom op de jaarlijkse maaltijd in ‘de Koningshof’. Om 16.30 uur staat een aperitiefje klaar en om 17.00 uur starten we met de maaltijd. De kosten zijn €7,50 per persoon en u kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het thema is dit keer Oosters.

Er is nog een aantal andere data om rekening mee te houden:
- op donderdag 7 februari 2019 bent u van harte welkom in de Samuelkerk, Talingweg 41. Het domineesechtpaar Heleen en Sjaak Maliepaard vertellen over ‘Jeshua Messias voor Israel en de volken’. Om 14.45 uur staat de koffie klaar en om 15.00 uur start het programma.

- op vrijdag 22 maart bent u om 15.00 uur weer welkom in ‘de Koningshof’ voor een kopje koffie, wat lekkers en een fotopresentatie over de fietstocht van Apeldoorn naar de Middellandse Zee die Reinder en Ineke Lijnema afgelopen zomer hebben gemaakt.

- en op vrijdag 17 mei 2019 staat het jaarlijkse uitje gepland. De bestemming is nog niet bekend maar ook dit kon nog wel eens een oosters tintje krijgen.

We hopen veel van u te ontmoeten op de maaltijd 25 januari!

Hartelijke groet,
Henriette Aikema en Ineke Lijnema

 

E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres
Generaal van Heutszlaan 55, 7316 CE Apeldoorn, Nederland

 

Kaart


Geef vandaag liefde. Wees lief voor anderen. Wees lief voor je gezin. Wees lief voor God. Hij zal ervoor zorgen dat je genoeg liefde hebt en Hij geeft je er meer voor terug dan je ooit zou kunnen weggeven.